Стаи и Апартаменти

Стандартна двойна стая

Всички стандартни стаи са с големина 22 кв. м., разполагат с вана и тераса с красива гледка. Мебелите са в меки тонове, а на разположение на гостите е и интернет достъп. Комплексът има общо 30 стандартни стаи, като четири от тях са напълно обновени и оборудвани с душ кабина и 32-инчов LCD HD телевизор. Има възможност за поставяне на едно допълнително легло в стая.

Делукс двойна стая с балкон

Всички стандартни стаи са с големина 22 кв. м., разполагат с вана и тераса с красива гледка. На разположение на гостите има интернет достъп. Комплексът има общо 30 стандартни стаи, като четири от тях са напълно обновени и оборудвани с душ кабина и 32-инчов LCD HD телевизор. Има възможност за поставяне на едно допълнително легло в стая.
Двуспален Апартамент с гледка

Всички луксозни стаи са с големина 35 кв. м., разполагат с тераса с красива гледка и са подходящи за семейства с 1 или 2 деца. Оборудвани са с минибар, телевизор, баня и тоалетна, интернет достъп . Има разтегателен диван, като максималният капацитет за настаняване е двама възрастни и още един на допълнително легло или двама възрасти и две деца.Апартамент Гранд

На разположение на гостите са 8 уютни апартамента, като 3 от тях са оборудвани с душ-кабини, а останалите 5 с вани. Големината на всеки апартамент е 50 кв. м. Разполагат с всекидневна и спалня. Президентският апартамент е с две спални, две бани, всекидневна с камина и голяма дървена тераса с невероятна гледка към планината. Тук могат да се настанят общо четири човека.